regulile utilizate în timpul dietei

Regulile utilizate în timpul dietei

Mai mult de treizeci de ani de practică clinică, a dezvoltat o terapie de dr. Max Gerson (1881-1959). Oficial oncologie abordare și Gerson abordare între diferența de bază. În medicina convențională, deoarece tumora este considerat ca o boala, nu încercați oricare dintre metode (intervenție chirurgicală, radioterapie sau chimioterapie, iar acestea combinate cu) a șters și dacă acest lucru este de succes, pacientul nu este necesară nicio acțiune, follow-up, și au speranță.

Dieta Gerson, care sunt elementele de bază și principiile

Dieta Gerson, care sunt elementele de bază și principiileGerson abordare, dar tumora este doar un simptom al organizației ca un întreg, o gravă stare patologică. Prin urmare, scopul este: să reînvie mecanism de apărare al organismului, pentru a activa întregul sistem imunitar.

Leacul nu este terapii de cancer, ca este nedrept conștiința publică, deoarece orice cronice, boli degenerative (cum ar fi diabetul zaharat, scleroza multipla, artrita, inima – și coronariană-tulburări, Sanatate Maxi insuficienta renala, astm) vindeca la fel de bine să fie folosit. Recunoașterea se bazează pe cele cronice, boli degenerative sunt toate „deficit de stare”. Pe de o parte, acestea ar trebui să ajute, pe de altă parte, și în organizarea lor de o mulțime de toxine acumulate, iar acest lucru evacuare trebuie să fie realizat.

Terapia Gerson-știi, echilibru perturbat pentru a restabili la un regim alimentar special pentru a ajuta organismul realitate este încărcat. Cheia pentru o oră, proaspăt presat luat orice – și sucuri de legume (morcov, mere, salata verde). Salate proaspete, fulgi de ovăz și cartofi este, de asemenea, dieta obligatorie. Chimice-free este foarte important, deoarece corpul tau nu este gratuit, altul cu toxine sarcina.

Dieta este strict fără sare, deoarece corect de sodiu-potasiu raport pentru a restabili foarte important pentru funcționarea celulelor. Separat de potasiu înlocuire este necesar, de asemenea, în caz contrar káliumban dietă bogată. Deoarece acești pacienți corpul nu poate grăsime pentru a digera, singura admisă de grăsime sursă de omega-3-bogat, presate la rece, ulei de in. Terapia primele șase săptămâni sunt strict interzise în consumul de proteine animale. Mai târziu, degresat, iaurt și Food and Drug Administration  brânză în formă de permise dacă nu există contraindicații.

La corpul pacientului este capabil de a utiliza în mod corespunzător abundenta de tápanyagdús alimente, anumite medicamente sau suplimente nutritive ar trebui să fie utilizate, acestea ajuta procesul digestiv, și de a spori metabolismul. Terapia Gerson din două direcții încercarea de a organismul ca o unitate pentru a restabili:

pe de o parte, organizația este feltáplá vedea, pe de altă parte, pent-up eliminarea toxinelor. Și de a restabili organismul ionháztartását, îmbunătățește funcția glandei tiroide, și sistemul cafea-o clisma cu ajutorul ficat de aprovizionare cu energie. Terapia în sine ca un întreg de lucrări, nu e un norocos elemente individuale în izolare se aplică. Nu numai ca este efectul dorit, de vindecare pot rămâne, dar poate fi periculos.

Cu doi ani înainte organismul este capabil de a restabili echilibru perturbat. Această terapie, destul de o mulțime de timp și energie, o puternică dorință de a trăi, de sprijin familial.5:2 dieta ar trebui să nu numai pierde in greutate, ajuta oamenii, dar, de asemenea, cancer, diabet, Alzheimer și alte boli de protecție împotriva.

Michael Mosley dezvoltat de dieta în timpul femeilor 500 și 600 de calorii pentru bărbați pentru a limita aportul de calorii zilnic două zile pe săptămână. În restul săptămânii, în mod normal, pentru a lua masa. Acum, un nou studiu american a arătat că partea 5:2 beneficii experiență poate fi atunci când „ospăț și de foamete” dieta, atunci când într-o zi, mult mai manca prea mult, și următorul, și de post. Dieta beneficii de sanatate cu toate acestea, cercetarea a avea un impact doar dacă nu vom crește aportul de antioxidanti nivel, care este un super-aliment care apar în cantități mari, cum ar fi negru rowan și C și vitamina E-care conțin suplimente alimentare.

stresul-este o proteină, care consuma

stresul-este o proteină, care consumaLa Universitatea din Florida experiment 24 de participanți consumate alternativ o zi, aportul zilnic de calorii 25, a doua zi, iar aportul zilnic de calorii de 175%. Cercetatorii de 10 săptămâni a fost măsurată subiecților greutatea corporală, tensiunea arterială, pulsul, numărul și glucoză modificări American Academy of Pediatrics. În plus, colesterol, inflamatia indicator, și de protecție răspunsul celular de gene responsabile de niveluri fost, de asemenea, observate.

„Se pare că postul intermitent a crescut ușor CRY 3, nivelul de gene care este cunoscut de a contribui la durata de viata extensie în cauză și de protecție a celulei răspuns formarea,” – a explicat studiu este co-autor, Michael Guo, de la Harvard medical school de cercetare. La SIRT3 genă cu același nume de proteine codificate.

La SIRT3 proteine în szirtuin proteine de clasa, care este de la mouse-ul experimente indică faptul că nivelurile crescute de creștere vieții animalului. Potrivit cercetatorilor, SIRT3-cum ar fi proteine în stresul oxidativ, care apare atunci când radicalii liberi mai sunt prezente în organism decât antioxidantii pot neutraliza ei. Radicalii liberi la niveluri scăzute, cu toate acestea, potrivit experților, efect benefic: atunci când organismul este sub stres (cum ar fi de post), nivel scăzut de stres oxidativ pot activa protecția rute. Teoria este că, dacă organismul este intermitent expuse la stresul oxidativ este de nivel scăzut, un răspuns mai bun poate construi împotriva lui.