Survial Kit pentru Militari Școli-Internat

Dacă ești o Broască, Noul Cadet, Boboc, RAT, ROC, Tura, Scrub, Stagiar sau un revenind cadet, bine ați venit la școala militară! Această listă vă va ajuta să facă cele mai bune de trecerea ta să trăiesc pe o școală militară campus și ar trebui să ajute părinții tăi pentru a trimite mai multe pachete de îngrijire (frânghii).

Dacă aveți idei pentru lucruri ar trebui să ne-au pus pe această listă, vă rugăm să comentariu de mai jos!

1. Ceas

„Absolventii Sfat: rezistent la apa si programabil de timp militar.”

 

Noul program de zi cu zi va fi foarte precise și reglementate. Veți avea nevoie pentru a cunoaște timpul tot timpul, și va face o mulțime mai multe de distribuție și de planificare.

Știu că tu crezi că nu ai nevoie de un ceas, dacă aveți un telefon mobil, dar ce se întâmplă dacă nu-l ai cu tine? Unele școli au reguli despre când poți transporta telefonul, și în afara joc de sport,care rulează, și de a fi activ.

2. Sticla De Apa

Spune cu mine: „să fie Întotdeauna de Hidratare.” Poti sa te duci pentru stilul cu acest lucru, atâta timp cât sticla este durabil si are o atașați punct pentru asigurarea cu echipamentul tau.

„Absolventii Sfat: pune apă în ea. Aditivi se va face mucegai. Cazarma camera nu dispune de o masina de spalat vase.”

Apa Vezici sunt foarte bune pentru ruck marșuri și serii lungi, dar având o locație convenabilă sursă de apă cu tine este intotdeauna binevenit.

Având o reutilizabile de sticlă, de asemenea, va reduce privind deșeurile și de a ajuta planeta.

3. Real Ceas Deșteptător

Ceasul și telefonul poate trage, de asemenea, această datorie, ci o încredere ceas deșteptător vă va ajuta să vă asigura că sunt în sus și gata pentru provocările de zi.

„Absolventii Sfat: baterii de Rezervă în interiorul ceas.”

Spre deosebire de telefonul mobil, nu trebuie să încărcați sau să vă amintiți să rândul său, până volumul. Uneori trebuie să te trezești înainte de deșteptare dar cel mai adesea va fi nevoie de un pic de zgomot suplimentar să te trezești dintr-o zi pui de somn.

4. Ziare (Suflare)

În școala militară de viață, veți obține pierdut în stilul de viață și să uitați despre lumea din afara.

Chiar și cu o constantă conexiune la internet, nu va avea timp pentru a ține pasul cu evenimentele curente. Utilizarea social media ca o sursă de știri este o idee oribilă, deoarece creează un filtru bule în jurul valorii de tine.

„Absolventii Sfat: orașul Natal ziare sunt un mare link-ul, atunci când sunt departe.”

Având un ziar adevărat (Wall Street Journal, USA today, etc), va oferi o mai echilibrată sursă decât prietenii tăi vor și te fac mai inteligent, mai interesantă persoană. Reviste săptămânale sunt prea mari. Un abonament on-line nu este același lucru.

5. E-Reader

E-cititori, vă dau un world class library de la cazarmă. Caracteristica meu preferat este built-in dicționar care rapid vă permite să se uite în sus cuvinte necunoscute.

De-a lungul cu a ține pasul cu evenimentele curente, cititul te ajută să fii inteligent și mai interesant.

Puteți găsi, uneori, manuale de pe e-reader. Acest lucru nu se încadrează în studiul meu de flux de lucru, dar pentru alții este minunat.

6. Suport pentru Laptop, tastatura, monitor

ATENȚIE: Odată ce ați încerca acest lucru este posibil să nu vrei să te întorci la un laptop normal.

Pentru mulți cadeți, un laptop va deveni instrumentul cel mai important, nu numai pentru școală, ci pentru a comunica și colabora cu alții.

Laptop-uri sunt realizate pentru portabilitate, nu ergonomie. Crampe mâini și gât poate avea pe termen lung asupra sănătății.

„Absolventii Sfat: Aduce un hard disk extern. La fel ca în real militare, sneakernet este viu și bine în campus.”
Folosind o tastatură mare, cu un real mouse-ul (ambele au doar conectați la laptop) este un start bun pentru cazarmă birou. Pune laptop-ul pe un stand (acum, că nu trebuie să utilizați built-in tastatura) este chiar mai bine.

„Piesa De Rezistență”, deși, este un al doilea monitor, atașat prin intermediul unui cablu HDMI. Acest lucru vă va permite să aveți două ferestre deschise în modul full-screen în același timp. Comutarea între ele este la fel de simplu ca mutați indicatorul mouse-ului.

Acest lucru va va transforma laptopul intr-o mai ușor de utilizat și confortabil de lucru. Să-ți iei laptopul cu tine, doar deconectați cablul HDMI și două USB.

7. Șosete și Haine Suplimentare

Nu există nici un astfel de lucru ca prea multe șosete și tricouri albe. Cu active de viață campus și să se concentreze pe aspectul, spălătorie zi nu vine destul de repede. Chiar dacă șosetele sunt cei mai frumos cadou de ziua mea, ele sunt de mare într-un pachet de îngrijire (împreună cu #10 pe această listă).

„Absolventii Sfat: Ascunde nedeschise șosete pachete în rufele murdare geanta pentru inspecții.”

Având unele caldă termici face formațiuni mult mai suportabilă în diminețile reci. Ca un băiat de sud într-o midwest școala militară, toată cutia era plină cu izolație de îmbrăcăminte.

8. Kit de cusut si Consumabile

De-a lungul cu a avea dreptul de haine, fiind capabil să repare și să mențină uniforme este foarte important.

Tricoul pe care a pierdut un buton va fi întotdeauna curat. Rang începe întotdeauna de a cădea înainte formală fotografie, și rochia ta haina va pierde un buton chiar înainte de o rochie de paradă.

Parte de a merge la școala militară este capacitatea de a dezvolta abilități de rezolvare a problemelor. Imaginați-vă fiind lider de echipă care scoate lor trusă de cusut și rezolvă o problemă pentru unul de-al lor cadeți.

„Absolventii Sfat: Ieftine kituri sunt înșelătoare. Ai nevoie negru/gri/alb tapițerie fir, ace, nasturi pentru fiecare uniforma tip, și ace de siguranță.”

Nu trebuie să știi prea multe de cusut. Ma uit la unele clipuri video pe Youtube despre cum se pune pe un buton, de stabilire o simplă lacrimă, și pune un plasture pe o bucată de îmbrăcăminte. Mai am un kit de cusut și încă mai folosesc ca să-mi repar butoane.

Alte două piese importante din kit sunt o spălătorie marker (care se pare ca regulat sharpie dar este mai bine decât un marker pentru haine) și un înălbitor stilou (sau servetele). Uniformele toate arata la fel, așa că va trebui să-ți pui numele sau de spalare numărul de pe tot ce ai. Este, de asemenea, se răcească la mână în uniforme și știu cine a ta cămașă de uniformă înainte.

„Absolventii Sfat: colegii Dumneavoastră nu sunt de gând să-ți judeci ochiuri. Vrei doar să coase destul de eficient stick lucrurile înapoi împreună. Utilizați un croitor pentru probleme majore.”

Cămăși albe și pantaloni show noroi și iarbă rapid. Având un înălbitor stilou este de neprețuit de a menține un aspect ascuțit.

9. Marginea Dressing

Stralucitoare pantofi este o artă și că ai nevoie doar de un vechi t-shirt, o periuță de dinți vechi, și un Kiwi. Nu trucuri sau comenzile rapide pot bate un vechi de modă spit shine.

Te rog nu aduce lustruire bureți sau servetele, cum se pune un film pe pantofi.

„Absolventii Sfat: Fii atent; c dressing pete tot ce atinge un întuneric negru. Verificați cu TAC/RFO înainte de deschidere.”

Dacă vrei să-fi de mare viteză și se adaugă acea notă în plus, un avantaj mic pansament pe marginea pantofi unic arata ca un milion de dolari. În companie și echipa concursuri, edge dressing poate oferi acel avantaj suplimentar.

10. Snacks-u ri și Pachete de Îngrijire

Recompensa pentru obtinerea prin această listă este cel mai important supraviețuire element.

PĂRINȚII: e-Mail cadeți mai multe gustări decât crezi că au nevoie. Gustări vor fi partajate în cazarmă.

„Absolventii Sfat: becuri cu LED-uri nu va găti tăiței, dar radiatorul va!”

Gustări face toată lumea fericită. Având numele lor pe lista de pachete face toate cadeți zâmbet, mai ales dacă acestea sunt primirea neașteptată.

PĂRINȚII: atunci Când vă ridicați cadet, vă rugăm să luați-le imediat pentru a mânca și magazin alimentar înainte de a ajunge înapoi în campus.

Toate gustări sunt mari și vor fi consumate, dar vă rugăm să încercați pentru a oferi ambalate individual elemente. Alimente vrac poate atrage furnicile, care vor fi puncte de pe timpul o cameră de inspecție.
Concluzie

Acest lucru a fost un articol interesant, iar unele dintre acestea sunt mai importante decât altele pentru școala militară de supraviețuire. La fel ca atunci când camping, mai multe lucruri care le au, mai multe lucruri care trebuie să aibă grijă de.

Vă rugăm să comentariu pentru a recomanda alte elemente esențiale.

Lista suplimentară – jocuri Retro controale pentru emularea pe computere, plus încărcătoare, camere pentru mașini automate de vândut, elemente motivaționale, carduri cadou iTunes, și de fani!